Google analytics not receiving page views

May 23, 2010 at 10:25 AM

My google analytics has empty pageviews. Well to be accurate the whole content is empty.

Firefox firebug shows me that on every navigate some data is sent, but my google stats doesn't show me any content or events. It just show me visitors and traffic sources.

The firebug shows me that this is sent, and i get 200 for responce:

http://www.google-analytics.com/__utm.gif?utmac=UA-********-2&utmcc=__utma%3D0.1729772533.1274463938.1274471105.1274609899.5%3B&utmwv=4.4sl&utmn=821412868&utmt=event&utme=5(*Navigated*frame)8()9()11()&utmcs=utf-8&utmul=sl-si&utmsr=1280x540&utmsc=32-bit&utmdt=SvDuh&utmp=/Domov&utmhn=localhost&utmr=-

Coordinator
May 24, 2010 at 6:53 AM

Do you have a category specified in the GoogleAnalytics behavior?

May 30, 2010 at 8:07 AM

No i didn't have. No i have:

<i:Interaction.Behaviors>
	<ga:GoogleAnalytics Category="To je kategorija" WebPropertyId="UA-****-2"/>
</i:Interaction.Behaviors>

We are moving somewhere. For content the only page is index.html.
I am using frame and navigation:
<sdk:Frame x:Name="frame" UriMapper="{StaticResource urimapperMain}" Source="/Domov" BorderThickness="0" >
	<i:Interaction.Triggers>
		<i:EventTrigger EventName="Navigated">
			<mwab:TrackAction/>
		</i:EventTrigger>
	</i:Interaction.Triggers>
</sdk:Frame>

I thought that every Page will show up in content, but it doesn't . But i am having 144 events.

The strange thing here is that:
Event tracking -> Categories: To je kategorija (Event category) 144 (Total events)
Event tracking -> Actions: Navigated (Event action) 148 (Total events)
Event tracking -> Labels: frame (Event label) 144 (Total events)

And this is it. I didn't expect this. I expect that every classes which inherit from page (Mypage : Page) would show on Content page, also content by title, top landing pages, .... But it doesn't.
What behaviour can i expect?

Jun 17, 2010 at 8:48 AM

Anyone?

Coordinator
Jun 17, 2010 at 11:47 PM

We found the problem and are working on a solution.

Michael

Jul 25, 2010 at 7:53 PM

Hi,

It appears I have the same issue as previously reported (i.e. events, but no page views).  I was wondering if any fix has been issued since last month?

Thanks,

Ed

Aug 19, 2010 at 9:54 PM
Edited Aug 19, 2010 at 9:55 PM
Hi, I am having the exact same problem! I have a new system that has gone LIVE and it is critical that we understand which pages are being visited by users. Does anyone have a solution? Your assistance will be highly appreciated! Regards, Yusuf.